Helgen

Hej vänner <3 Hoppas er helg har varit bra. Min har varit både och... Jag har haft en supertrevlig helg med nära och kära men har samtidigt varit nere för lilla Bianca har skadat sig :( Hon har fått en fraktur i svansen men tack och lov pluggar Sebastians syster till veterinär och kunde ta sig till Malmö igår för att titta till Bianca. Hon undersökte svansen och lindade den, den kommer att bli bra igen :) Annars, helgen då: i fredagskväll mötte vi upp vänner på festivalen och kollade på Panda da panda, som för övrigt var sjukt grym! Efter konserten åt vi massor med mat, satte oss på pappas restaurang och tog några glas, sen gick vi in till festivalområdet igen och åt efterrätt och kollade på Oskar Linnros. I lördags började vi sortera och organisera på vinden inför flytten, på kvällen var det dags för Flotten med massor av vänner! För er som inte är Malmöbor så är Flotten en stor flotte/båt där man får plats 48 pers på, man tar med sig mat och dryck och sen åker man runt i kanalen med livemusik. Det är SÅ mysigt! Vi brukar göra det några gånger varje sommar då en vän känner kaptenen på flotten, men denna sommaren har det bara blivit en gång. Igår morse kom Sebastians syster och mamma hit för att titta till Bianca, vi bjöd på frukost och sen hängde vi resten av dagen. En bra helg trots lite ont i hjärtat. 
 
Då var det måndag igen och trots att vi har semester så känner man av att det är ny vecka! Slut på alkoholförtärandet och tillbaka till gymmet är vad som gäller idag. Förutom gymmet så ska vi fortsätta vår tur till möbelbutiker, jisses alltså, hela ens liv handlar om lägenheten numera haha! Vi måste även packa för imorgon bär det av till Småland. 
 
Några bilder från Flotten i lördags. 
 
Dagens frukost: havregrynsgröt gjord på 2 dl havregryn, 4 dl vatten, 1 äggvita och 1 skopa proteinpulver hasselnöt & choklad, toppad med keso och hallon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0