Long day

PUH vad trött man blir av hel dag i skolan med böcker och framför datorn, jag är helt slutkörd! Efter skolan gick jag och solade och har precis tagit en lång och härlig dusch. Senare ikväll kommer Sebastians kollegor hit så jag får nog göra mig iordning igen haha :) 
 
Förutom att ha pluggat hela dagen så har jag faktiskt varit duktig och bokat in två tider, ett läkarbesök och ett PT-pass längre fram. Jag går aldrig till läkaren men eftersom jag varit sjuk så länge nu och har ont i lungorna så ringde jag faktiskt och bokade en tid, fick ett inbokad besök hos en lungspecialist på torsdag. Och från läkartid till PT-tid; när jag blev medlem på SATS så fick man 3 tillfällen med en personlig tränare och jag tänkte att det kunde vara kul :) Har spanat in vem på gymmet jag vill ha och bokade in första lediga tiden hon hade vilket är i början på mars. Jag lär ju vara frisk då :) 
 
Vi har varit riiiiktigt effektiva idag ;) Nä, skämt och sido så har vi faktiskt fått en del gjort trots många pauser och skrattattacker :P 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0