Bananbröd

Jag har bakat ett grymt gott bananbröd som man kan ha som fika eller mellis. Givetsvis mycket mer hälsosamt än ett klassiskt bananbröd. Behöver jag nämna att det är gudomligt tillsammans med jordnötssmör?
 
 Nyttigt bananbröd
¾ dl mandelmjöl
¾ dl kokosmjöl
½ dl havremjöl
2 mogna bananer
½ dl kvarg (65 g)
2 äggvitor
2 tsk bakpulver
½ tsk bikarbonat
1 tsk kanel
1 msk stevia strö
 
Mixa ihop ingredienserna med en mixer och häll smeten i en liten brödform som du oljat in och hällt lite havremjöl i. Strö över hackade valnötter och sätt in i ugnen på 175 grader i 45 minuter. Låt svalna. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0