Söndagsmiddag

Ikväll stod Sebastian (till störst del iallafall) för matlagningen. Det blev färsbiffar med fetaost som serverades med sallad och en kall kvargsås gjord på kvarg, en skvätt vatten, pressad vitlök, aromat och paprikakrydda. Namnam!

 

Färsbiffar med fetaost

1 kg nötfärs

2 ägg

1 dl vatten

3-4 pressade vitlöksklyftor (beroende på storlek)

150 g smulad fetaost

1 hackad färsk chili

Oregano, salt & peppar

 

Blanda ihop ingredienserna och forma till biffar som du lägger på en skärbräda som du sköljt med vatten. Stek biffarna först på hög värme så de får en fin yta, sänk sedan värmen och stek tills de är klara. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0