Svamp- och salamisås med gnocchi

Svamp- och salamisås med gnocchi
300 g champinjoner
½ gul lök
100 g salami
1 röd paprika
½ dl hackad persilja
½ svampbuljongtärning
¾ dl vitt torrt vin
2 dl crème fraiche
1 dl grädde
Salt, peppar, chilikrydda
Skär salamin i önskad storlek, stek i en panna och ställ åt sidan. Hacka löken och skär champinjonerna i bitar, stek tills de fått lite färg och blivit mjuka. Tillsätt vin, persilja och buljongtärningen. Koka upp och låt puttra i några minuter. Tillsätt crème fraiche och grädde, låt puttra en stund till. Smaka av med kryddor. Skär paprikan i bitar. Lägg sist paprikan och salamin och låt det bli varmt (tar bara någon minut). Detta serverade jag med gnocchi, gröna sojabönor och parmesan. Sååå gott!
Vill verkligen berömma detta recept som blivit min sambos och mitt favoritrecept på bakfyllan ac någon anledning :D Underbart!