Kanelbullens dag!

Smeten:
3 ägg
100 g Philadelphia
1 tsk bakpulver
1 msk stevia strö
Fyllning:
100 g smör
½ - 1 dl stevia strö
1 msk kanel
Pensling:
1 ägg
Separera äggulorna och äggvitorna och lägg i varsin bunke. Tillsätt stevia i bunken med äggvitor och vispa till ett hårt skum, gör vänd-bunken-över-huvudet-testet för att se om skummet är hårt ;) Tillsätt bakpulver och Philadelphia i bunken med äggulor och vispa ihop det. Blanda försiktigt ner äggulsmeten i äggvitsmeten. Täck en plåt med bakplåtspapper och smöra in bakplåtspappret med lite smör. Bred ut smeten över plåten och sätt in i ugnen på 150 grader i 15 minuter. Låt svalna lite. Bred ut det rumstempererade smöret över hela degen, blanda stevia och kanel i en skål och strö sedan över detta. Rulla försiktigt ihop till en rulle och skär i cirka 1,5 cm stora bitar. Lägg de ihoprullade bitarna i bakformar. Pensla med ägg och sätt in i ugnen i 20 minuter på 150 grader.